Filmkritikák

Filmkritikák

Assassin'c Creed

2017. január 08. - gery666

Bukás az Assassins Creed film és ehhez hasonló cikkeket lehet olvasni. De vajon miért? Én Ac fanként nagyon vártam ezt a filmet szinte az összes játékkal játszottam, ezért nagyon nagy elvárásaim voltak de sajnos csalódnom kellett. Történetről nem írnék mert aki látta az tudja miről szól vagy nem?...Aki meg még nem látta annak meg pont azért nem írom le. Inkább csak rátérnék a negatívumokra amikből több van illetve azért pozitívumok is voltak. :D 

 

Negatívumok: Rövid játékidő (1ó 41p) ez gyenge eresztés,ennek köszönhetően a történet érthetetlen és zagyva, szereplőkről semmit nem tudunk meg, súlytalanok nincs kiért izgulni, némelyiknek már akkor elfelejtettem a nevét mikor kimondták, pozitívumként a múltbeli jeleneteket tudnám felhozni, azok akciódusak voltak de csak 3 volt belőle és azok sem valami hosszúak, végül is nem lett ez rossz film csak olyan semmilyen.

6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmelemzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5412107967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása