Filmkritikák

Filmkritikák

John Wick

2017. január 24. - gery666

Keanu Reeves. Mindig is középkategóriás színésznek tartottam voltak jobb (Az ördög ügyvédje Al Pacinoval) illetve rosszabb filmjei (47 ronin) és ezt a jobbik fajtához sorolnám :)

Történet: John wick ex bérgyilkos aki a felesége halála után visszavonul, azonban az halála előtt küldd egy kiskutyát a megkeseredett férfinak így ennek köszönhetően visszakap egy kicsit az elhunyt feleségéből. Azonban egy nap összetűzésbe kerül az orosz maffia tagjaival akik nem nézik jó szemmel a visszautasítást. Bosszúból éjszaka betörnek hozzá megölik a kiskutyáját a kocsiját ellopják őt pedig összeverik. Ennek köszönhetően előveszi régi fegyver arzenálját és úgy dönt végez az összes maffia taggal. Röviden ennyi. Miért is szeretem ezt a filmet? Történet kicsit bugyuta és elcsépelt tipikus bosszú sztori, de nem ez miatt szerettem meg hanem az akciójelenetek miatt, és most ömlengek kicsit :D  Végig pörgős, egy percre nem áll meg az egész egy nagy akció orgia, volt egy diszkós jelenet ahol egy az egyben lemészárol mindenkit szépen sorjában, emberek hullnak, kocsik törnek össze, minden meg volt ebben ami egy jó akciómozihoz kellett, Én csak is ajánlani tudom ezt az alkotást mivel az utóbbi pár évben nem igazán készült remek akciómozi. Ja és én nagyon várom a folytatást :D

10/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmelemzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812150277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása